S.C. Levirom Prodcom S.R.L.

Va oferim o gama variata de produse

Fiecare client satisfacut, este garantia calitatii produselor noastre.

Va asteptam zilnic pe strada Dambovitei nr. 13

S.C. Levirom Prodcom S.R.L.

        S.C. Levirom Prodcom S.R.L a fost infiinţată in anul 1992, având iniţial ca obiect de activitate prestarea de servicii. Iniţial toată activitatea a fost realizată de cei 2 acţionari. Din anul 1995 a şi început activitatea de comerţ cu metalo-chimice uşoare, extinzându-se mai apoi spre instalaţii sanitare şi de canalizare. In primii ani de activitate s-a deservit numai oraşul, cu timpul s-a început şi activitatea de distribuţie, ajungând ca în prezent să se acopere 10 judeţe. Din anul 2000, firma a inceput sa facă angajări, cei 2 acţionari nemaifăcând faţă volumului de activitate. Activitatea a crescut constant iar din 2008 activitatea de distribuţie a fost mutată în locaţia de pe strada Dâmboviţei. În prezent S.C. Levirom Prodcom S.R.L. are un număr de 26 de angajaţi şi un parc auto de 12 autocamioane.
        Activitatea comerciala a firmei se desfasoara in 2 locatii, avand un deposit la sediul central din str. Miron Pompiliu nr.2/b unde se deserveste orasul si zonele limitrofe orasului si inca un deposit la punctul de lucru din str. Dambovitei nr. 13 si 13/a de unde se face ditributia pentru celelalte judete.
       Activitatea de luare de comenzi de la clienti se face prin intermediul celor trei agenti care se deplaseaza conform unui grafic si ajung saptamanal la cel putin 70% din clienti, restul de comenzi fiind luate telefonic. Avem trasee prestabilite zilnic de distributie astfel ca saptamanal se ajunge cel putin o data la fiecare client care are comanda.


.
Vizualizare hartă mărită - Sediu central